Öğretmenden öğrenciye okul bahçesinde dayak iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2010 15:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zafer TOKUŞ

SAKARYA'nın Arifiye İlçesi'nde bulunan Çok Programlı Lise'de 9'uncu sınıf ögrencisi Oğuzhan T., ilçede bir futbol takımını çalıştıran beden eğitimi öğretmeni G.İ.'nin cuma günü kendisini okul bahçesinde ögrencilerin önünde dövdüğünü öne sürdü. Hastaneye sonra da polise giden Oğuzhan T. ?Vura vura okulun bir başından bir başına kadar götürdü? iddiasında bulundu. Öğretmen iddiaları kabul etmedi.

Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Nuri Tellioğlu, oğlu Oğuzhan T. ile birlikte Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek çocuğuna rapor aldırdı. Hastaneden ayrılırken okul kıyafeti olan gömleğinin arkasının yırtık olduğu görülen ögrenci kendisini okulda beden eğitimi ögretmeni 37 yaşındaki G.İ.'nin dövüldüğünü öne sürdü.

Oğuzhan T. babasıyla birlikte daha sonra polise giderken okul bahçesinde arkadaşıyla top oynadıkları sırada aralarında tartışma çıktını ve öğretmen G.İ.'nin yanlarına geldiğini belirterek, ?Bize neden içeri girmediğimiz sordu. Diğer öğrenciler aramızdaki tartışmayı söyleyince beni dinlemeden hakaretlere başladı. Sonra da vura vura beni okulun bir başından diğer başına kadar götürdü. Kimse müdahale etmedi. Bir öğretmen tepki gösterince kaçtım. Korkup okul duvarından atladım? dedi.

Öğrencisine şiddet uyguladığı öne sürülen 13 yıllık öğretmen G.İ. ise iddiaları reddetti. Olay sonrasında polisler tarafından ifadesinin alındığını söyleyen beden eğitimi öğretmeni, ?Öyle bir şey yok. Diğer öğrencilere üstünlük kurmaya çalışıyordu. Kızların topunu alınca müdahale ettim. ?Seni disipline veririm' deyince bana ?İstediğini yap' diye cevap verdi. Ben de tutup disipline götürürken kaçtı. 15 dakika sonra okula üstü perişan dağınık halde geldi? diyerek öğrenciyi dövmediğini söyledi. Okul yönetimi idari soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber