Küfürbaz liselileri hafiye müdür yakaladı

Haber Giriş : 18 Mart 2005 07:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde önceki gün ilginç bir araştırma yapıldı. Okul duvarına müdür hakkında küfür içerikli yazılar yazan öğrencinin bulunması için iki lisedeki onlarca öğrencinin parmakları müdürün emriyle tek tek kontrol edildi. Araştırma sonucu parmaklarında boya izleri duvardaki boyayla aynı olan üç öğrenciye ulaşıldı. Öğrenciler suçlarını itiraf etti.

Akçakoca Lisesi Müdürü Osman Çakır, bir hafta önce okul duvarına kendi hakkında küfürlü yazılar yazılması üzerine harekete geçti. Önce yazıları siyah boya ile kapatan Çakır, olayın sorumlularının bulunması için çalışma başlattı.

Çakır, araştırma kapsamında yazıyı yazanların ellerinde sprey boya olma ihtimalini göz önünde bulundurarak, ilk önce kendi lisesindeki öğrencileri parmak kontrolünden geçirtti. Okulunda parmağı boyalı öğrenciye rastlamayan Çakır, ardından bu uygulamayı Ticaret Lisesi'nde de gerçekleştirdi ve sonuca ulaştı. Ellerinde siyah boyaya rastlanan 7'inci sınıf öğrencileri H.S, B.A. ve U.Y.'nin duvardaki yazıların sorumluları olduklarını itiraf etti. Müdür Çakır, kendisiyle yüzleşerek pişman olduklarını söyleyen ve özür dileyen öğrencileri affetti. Öğrencilerin velileriyle de görüşen okul müdürü, velilerin duvarı boyayacakları sözü üzerine rahat bir nefes aldı

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber