Otomobil 2 mühendise çarptı: 1'i öldü, diğeri ağıryaralı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Aralık 2010 13:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen biri kadın 2 mühendise çarpıp kaçtı. Kazada 38 yaşındaki Özlem Türkaydın ölürken, aynı yaştaki Mahmut Yılmaz ağır yaralandı.

Kaçan aracın olay yerinde düşen sağ dikiz aynasından 1998 model Volkswagen otomobil olduğu ve aynı model araçtan Samsun'da 120 adet bulunduğu saptandı. Polis kaçan sürücüyü yakalamak için bu araçları takibe aldı.

Kaza dün akşam İlkadım İlçesi Atatürk Bulvarı Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Ordu'da görev yapan, eşinden ayrılmış Ziraat Mühendisi Mahmut Yılmaz ile Tokat'ta yaşayan Harita Mühendisi evli 2 çocuk annesi Özlem Türkaydın bir iş için Samsun'da buluştu. Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmek isteyen 2 mühendise, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Ağır yaralanan iki mühendis Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Özlem Türkaydın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Mahmut Yılmaz'ın durumunun ise ciddiyetini korduğu belirtildi. Çarpma sırasında düşen sağ dikiz aynasından, mühendislere çarpan aracın 1998 model Volkswagen marka otomobil olduğu belirlendi.

Polis mobese kayıtlarını incelemeye aldı. Bu arada sağ dikiz aynasını düşüren aracı ve sürücüsünü belirlemek için sanayi sitesinde inceleme yaptı. Trafik Tescil Müdürlüğü kayıtlarında aynı model otomobilden Samsun'da 120 adet bulunduğu saptandı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için bu otomobilleri incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber