Atalay: Kayseri dosyasının tamamı açıklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2010 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kayseri'deki yolsuzluk iddialarına ilişkin dosyanın tamamının açıklandığını, yeni bir bilgi v ebelgenin olmadığını söyledi.

Bakan Atalay, Conrad Otel'de düzenlenen Avrupa Konseyi Terörizmin Önlenmesi; Önleme Yolları, Hukuki Araçlar ve Uygulamaları? isimli konferansın açılış konuşması sonrası gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevapladı. Bakan Atalay konferansta Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'la birlikte açılış konuşması yaptı.

Bakan Atalay, açılış konuşmalarının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Kayseri'de yolsuzluk iddialarına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümetin belgeleri sakladığı yönündeki suçlamalarına cevap veren Bakan Atalay, ?Burada iç politikayla ilgili konulara girmek istemiyorum sabah açıklama yaptım. Belgeler bizim dosyalarımızda olduğu için hepsini açıkladık. Onlar, bir yerlerden aldılar. Ama özellikle o konuya vurgu yapıyorlar. O Vali vekilinin bir raporu yok. Yani bir rapor düzenlemedi. Bir yazısı var. O da zaten CHP'nin kendi sitesinde yayınlandı. Onun dışında bir rapor yok. Dosyanın tamamı açıklandı. O konuda yeni bir belge bilgi bir şey yok. Onu ifade etmiş olayım.? dedi.

CHPlilerin, ?Adalet Bakanı artık görevde kalmamalı? yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Bakan Atalya, ?Muhalefet daima böyle şeyler söyler. Biz çok şeffaf bir hükümetiz ve ben dün basın toplantısında safha safha her şeyi açıkladık. Bazı belgeleri gizleyerek, belgelere yalan söyletmek gibi bir şeyimiz yok. Bu konuda ne varsa hem yargıda hem idarede hepsi açıklandı.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber