Bar işleten kadına emekli polisten 8 kurşun

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Şubat 2011 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın İznik İlçesi'nde emekli polis memuru 52 yaşındaki İsmet Ç ilçede bar işleten 33 yaşındaki Gülcan Şahin'i cadde üzerinde tabancasıyla öldürdü. Cinayet sonrası teslim olan İsmet Ç., "İşlettiği bar için benden 65 bin TL para aldı. Sonra ne arayıp ne sordu" dedi.

İznik'te bir barı işleten Gülcan Şahin, bugün Ayasofya Caddesi'nde ev arkadaşı ile yürürken, İsmet Ç isimli emekli polis memuru ile karşılaştı. Evli ve 2 çocuk babası İsmet Ç, tartıştığı Gülcan Şahin'i ruhsatlı silahından çıkan kurşunlarla ağır yaraladı. Tabancadan çıkan 8 kurşundan 5'i karnına isabet eden Gülcan Şahin, polis otomobili ile hastaneye getirilirken yolda öldü.

Cinayet sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan İsmet Ç, "Kendisi ile uzun süredir tanışıyordum. Alacak olduğu bar için benden 65 bin TL para istedi. Bu parayı verdim. Ortak yapacağını söyledi. Fakat sözünde durmadığı gibi beni arayıp sormadı, telefonlarıma bakmadı. Bugün yolda karşılaştık. Konuşmak isteyince beni azarladı. Çılgına döndüm" dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya İznik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Sorgulaması devam eden İsmet Ç "adam öldürmek" suçundan adliyeye çıkartılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber