Astsubay, eşi ve çocuğuyla kaza yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2011 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ta dün gece Şehit Mehmet Esin Caddesi'nde elektrik direğine çarparak kaza yapan astsubay, eşi ve çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şırnak merkezde dün gece saat 00.15 sıralarında 06 VTE plakalı aracı ile Şehit Mehmet Esin Caddesi'nden geçmekte olan bir Astsubay, direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine çarptı. Elektrik direğine çarpması sonucu araç içerisinde bulunan Astsubay, eşi ve bir çocuğu yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Astsubayın eşi ve çocuğu Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, aracın içinde sıkışan şoförü kurtarmak için Belediye ve Sivil Savunma ekipleri yaklaşık yarım

saat uğraş verdi. Yaralı Astsubay ambulansla Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Aracı kullanan astsubayın göğüs kafesinde kırıklar olduğu öğrenilirken, eşinin bacağında, çocuğunun ise kalçasında kırık olduğu öğrenildi.

Olay yerine Şırnak Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve Şırnak İl Jandarma Alay Komutanı P. Kurmay Albay Faruk Bal da gelerek incelemelerde bulundu. Kazanın ardından yaklaşık yarım saat elektrik kesintisi yaşandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber