SGK Ankara İl Müdürlüğü'nde hafta sonu mesaisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2011 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, il merkezi ve ilçelerdeki sosyal güvenlik merkezleri yapılandırma kapsamında hafta sonları da açık kalacak.SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma işlemleri devam ederken, SGK Ankara İl Müdürlüğünün, Bağ-Kur sigortalılarının ve işverenlerin yapılandırma işlemlerini rahat yaptırması için çözüm ürettiği belirtildi.

Yapılandırma için 14 ayrı sosyal güvenlik merkezinden hizmet veren Ankara İl Müdürlüğünün, il merkezi ve ilçelerdeki merkezlerini yapılandırma sona erene kadar açık tutulacağı kaydedilen açıklamada, böylece vatandaşların işlemlerini rahatlıkla kuyruk beklemeden yapabileceği ifade edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten de merkezlerin hafta sonları da çalışmasıyla yapılandırmaya olan ilginin artacağını belirtti.

Şu ana kadar binlerce vatandaşın yapılandırma için merkezlere başvurduğunu, yapılandırmanın son başvuru tarihinin 2 Mayıs olduğunu kaydeden Pekten, ?Vatandaşlarımız yapılandırmaya yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlarımız ise hafta içi çalıştıkları için yapılandırmaya başvuramıyor. Cumhuriyet tarihimizin en büyük borç yapılandırmasından azami sayıda kişinin yararlanmasını istiyoruz. Bu amaçla il merkezi ve ilçelerimizdeki sosyal güvenlik merkezlerimiz hafta sonu da çalışacak? ifadesini kullandı.

Yenişehir Sosyal Güvenlik Merkezini vatandaşların rahat ortamda hizmet alması için Necatibey Caddesindeki eski Bağ-Kur Genel Müdürlüğü binasına taşıdıklarını da bildiren Pekten,vatandaşların Yenişehir Sosyal Güvenlik Merkezi ile alakalı işlemlerini artık bu adreste yapabileceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber