Pos cihazlı tefeci operasyonu: 3 polise tutuklama istemi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2011 11:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Niğde, Adana, Aksaray, İstanbul ve Siirt illerinde kredi kartıyla tefecilik yaptıkları iddiasıyla 51 kişinin gözaltına alındığı operasyon, Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne uzandı.Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli F.K. , M.A. ve Ö.L. isimli üç polis, 'çete üyelerine bilgi sızdırma' suçlamasıyla tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve Niğde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleşen operasyon kapsamında gözaltına alınan 51 kişi arasında Niğde'de özel bir banka müdürü de bulunuyordu. 51 kişiden 15'i tutuklanmıştı. Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde görevli biri amir üç polis ise çete üyelerine bilgi sızdırmak ve Niğde'de bulunan kaçak akaryakıt şüphelisi bazı istasyonların sahiplerine kendileriyle ilgili yürütülen operasyonlar hakkında bilgi verip kaçmalarına sebebiyet vermekten ötürü yargı önüne çıktı.

Zanlılar dün çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber