MHP'deki kaset skandalı istifaları getirdi/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2011 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seçime günler kala siyaset dünyasında yeni bir kaset skandalı ortaya çıktı. Görüntülerde MHP Genel Başkan Yardımcıları Adana Milletvekili Recai Yıldırım ile Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu oldukları ileri sürülen iki kişi, S. ve B. isimli iki kadın ile önce sohbet ediyor, ardından farklı koltuklarda öpüşüyor.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine, genel başkan yardımcılığı ve milletvekili adaylığından istifa etti.

Seçime kısa bir süre kala MHP, dün akşam internet ortamında yayınlanan bir kasetle zor durumda kalmıştı.

MHP'nin üst düzey iki yöneticisi, Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ile Metin Çobanoğlu'na ait olduğu öne sürülen gizli kamera görüntüleri internete düşmüştü.

Her iki MHP'li yöneticinin kadınlarla sohbet ettiği ve cinsel içerikli konuşmalar yaptığı görüntülerin sonunda, "Düşmanlar halimize gülüyor. Yazıklar olsun bize başka çıkar yol bırakmayanlara. Derhal istifa etmediğiniz taktirde bundan sonra olacak gelişmelerin tüm sorumluluğu size aittir" deniyordu.

Kaset iddiaları sorusunu cevaplayan Bahçeli ise çok kısa bir değerlendirmede bulunup, "Kaset siyasetine biz aldırış etmiyoruz" cevabını vermişti

MHP'de kaset skandalı haberi için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber