Antalya'da Baykal'a taşlı saldırı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2011 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Haziran seçiminde CHP'den Antalya birinci sırada milletvekili adayı olan Deniz Baykal, yanında diğer milletvekili adayları ve il yöneticileriyle birlikte bu sabah seçim çalışması için Serik İlçesi'ne geldi. Çınaraltı Meydanı'nda esnaf ziyaretine başlayan Deniz Baykal'a saat 11.15 sıralarında yaklaşan 4 kişilik grup yumurta attı. Yumurtalar isabet etmezken Deniz Baykal da esnaf ziyaretine devam etti.

Baykal'a saldırıda bulunanlar ise kaçtı.

CHP İl Başkanı Özer Ülken, Baykal'a tepki gösterenler arasındaki bir gencin, CHP'den milletvekili aday adayı olanlardan birinin oğlu olduğunu, babası listeye giremediği için tepki göstermiş olabileceğini belirterek, ?Yumurta atmaya kalktı ama atamadı. Kayda değer bir şey değil? dedi.

BAYKAL'A TAŞ VE YUMURTA ATANLAR YAKALANDI

ANTALYA - Eski CHP genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a, Antalya'nın Serik ilçesindeki seçim çalışmaları sırasında taş ve yumurta attıkları bildirilen dört kişi yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 11.30 sıralarında, Deniz Baykal ve beraberindeki parti mensuplarının Serik ilçesi Çınaraltı mevkisinde vatandaşlarla görüştükleri sırada, protesto amaçlı taş ve yumurta atılması üzerine, olayın failleri oldukları tespit edilen M.G, R.G, Z.B. ve Ç.Ö'nün yakalanarak gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DHA - AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber