Okul müdürüne not soruşturması

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2011 17:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Samsun'da bir lise müdürü hakkında, öğrencilerin notlarını bilgisayardan usulsüz şekilde düzelttiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Lisesi Müdürü M.K.'nin, bazı öğrencilerin aldığı düşük notları okulun bilgi ağı sistemine girerek düzelttiği, bu şekilde bazı öğrencilerin düşük notları ve ortalamalarının hak etmedikleri şekilde yükseltilmesinin sağlandığı iddiasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Öğretmen ve bazı tanıkların yazılı başvurusu üzerine okulda müfettiş görevlendirilerek iddialar araştırıldı.

Soruşturmayla ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, "Soruşturma bitmeye yaklaştı, daha sonuçlanmadı. Şikayet üzerine okulun işleyişiyle ilgili bir soruşturma yürütülüyor. Soruşturmanın içeriğiyle ilgili bilgi veremem. Normalde olmaması gereken iddialar var. Sonuçlanmadan, 'Bu böyledir' diyemeyiz. Soruşturma tamamlanma aşamasına yaklaştı. Müfettişin tamamlamasıyla işlem bitmiyor. İnceleme komisyonu değerlendiriyor. Ondan sonra bize geliyor. Müfettiş raporunu hazırlıyor. Değerlendirme

komisyonundan geçip bize gelmesi gerekiyor, ki sonuçlandığı zaman ortaya çıkar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber