Başkan Uslu: Yüksek Hızlı Tren için Sapanca'da istasyon olacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2011 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, ikinci etap çalışmaları süren Ankara-İstanbul arasında sefer yapacak olan Yüksek Hızlı Tren için ilçede istasyon olacağını söyledi.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara-İstanbul arasında çalışacak olan Yüksek Hızlı Trenin Sapanca'dan geçeceği düşünülen güzergâhın değiştiği yönünde, bazı basın yayın organlarında haber çıktığını belirtti. Bu haberler üzerine bazı siyasilerin çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde ?Hızlı trenin birilerine çarptığı ve yön değiştirerek Eşme'ye yol aldığı? gibi beyanlarda bulunulduğunu kaydeden Uslu, açıklamada şöyle dedi:

"Bunun gibi, ülke için büyük projeleri bile yalan yanlış bilgileriyle basit günlük siyasete alet etmek isteyenlere üzücü bir haberimiz var. Daha önce de belirttiğimiz gibi Hızlı Tren projesi kapsamında planlanan güzergah ilçemizden geçecek ve yine Sapanca'da bir istasyon olacaktır. Muhalefetin deyimiyle hızlı tren bize çarpmayıp Eşme'ye yol almamış, yerel seçimlerde olduğu gibi bunları yıkmış ve yoluna Sapanca'dan devam edecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber