22 Mayıs 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 22 Mayıs 2011 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Şahin'in programı

- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 14.00'de Ankara Karabüklüler Derneği Kültürevi'nin açılış törenine katılacak

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.30'da Gebze Stadı'nda partisinin Kocaeli Gençlik Şöleni'ne katılacak, saat 14.45'te Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirer, Basketbol A Milli Takımı eski Başantrenörü ve Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Boğdan Tanjevic ve Basketbol Milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay'ı Gebze Stadı'nda kabul edecek, saat 15.15'te Kocaeli Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde toplu açılış törenlerine katılacak, saat 17.00'de Bursa Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde

halka hitap edecek, saat 18.30'da Bursa SGK binasında toplu açılış törenlerine katılacak

Bakanların faaliyetleri

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, saat 14.00'de Göksu Parkı'nda vatandaşlarla sohbet edecek

- Ahmet Davutoğlu, saat 10.00'da Konya'nın Akören ilçesinde düzenlenen şenliğe katıldıktan sonra Konya'ya gelecek. Davutoğlu, İstanbul'da düşen polis helikopterinde şehit olan pilot komiser Murat Güçlü'nün cenaze namazına katılacak.

- Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Manavgat ilçesinde partisinin seçim çalışmalarına saat 10.00 da katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sakarya'nın Akyazı ilçesi ve Bolu'nun Gerede ilçelerinde doğalgaz kaynak törenlerine katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gündoğdu Mahallesi Erdal Öner Spor salonu önünde 17.00 de halka hitap edecek.

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, eski lunapark meydanında saat 17.00 de halka hitap edecek.

- Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Antalya İl Başkanlığı önünde saat 18.00 de halka hitap edecek.

- HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ordu'da basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşacak. Kurtulmuş, buradan Ünye ilçesine geçerek 09.00 da açık hava toplantısına katılacak.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 09.00 da sanayici ve işadamları ile kahvaltı, 10.30 da Beylikdüzü seçim otobüsü ile ilçe turu, 11.15 te Esenyurt'ta halka sesleniş, Esenyurt Cumhuriyet Meydanında seçim otobüsü ile ilçe turu, 13.15 te Küçükçekmece'de ilçe turu, 14.30 da Bahçelievler'de ilçe turu, 15.15 te Güngören'de seçim otobüsü ile ilçe turu, 16.00 da Bağcılar'da halka sesleniş, 20.30 da köşe yazarları ile akşam yemeği Swissotel'de

- Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, saat 12:00 de DP Güngören İlçe Teşkilatını ziyaret edecek, 13:30 da DP Bahçelievler İlçe Teşkilatını ziyaret edecek, saat 15:00 te DP Küçükçekmece İlçe Teşkilatını ziyaret edecek, saat 17:00 de DP Esenyurt İlçe Teşkilatını ziyaret edecek, saat 18:30 da DP Büyükçekmece İlçe Teşkilatını ziyaret edecek.

- BBP İstanbul İl Başkanlığı saat 11.30'da bir TV önünde protesto gösterisi yapacak

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş saat 13.00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz Özürlüler Yaz Kampı'nın açılışına katılacak.

- ÇAYDEF 'İN düzenlediği bahar şenliği saat: 16.00' da Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

- Kur'an-ı Anlama Platformu saat 10.30'da Kağıthane Kültür Merkezinde Kur'an-ı Kerim Bilgi Yarışmasında dereceye girenlere ödül verecek.

- İstanbul Beykoz'da, polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan pilot komiser Murat Güçlü'nün cenazesi kılınacak cenaze namazı sonrası Konya'da defnedilecek.

- Altı Nokta Körler Derneği saat 11.00'de Şişli Belediyesi Başkanlık binasında İstanbul Şubesi Olağan Genel Kurulu yapılacak

- Akdeniz Dayanışma Platformu, Mavi Marmara Gemisi baskınının birinci yıldönümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından bu yıl 2'cisi düzenlenen uluslararası Tiyatro festivaline katılan İsrail Cameri Tiyatro Grubunun 'Kalbimi Titret' isimli oyununu 17.00 de protesto edecek.

- Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, saat 11.00'de İçkale Oteli'nde basın toplantısı düzenleyecek

- Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri'nde, saat 12.00'de Geri Kazanım Panayırı düzenlenecek

- Emeklilikte Yaşa Takılanlar Grubu, saat 13.00'de Sosyal Güvenlik Kurumu önünde basın açıklaması yapacak

Spor

- Bank Asya Ligine terfi maçında Sakaryaspor ile Bandırmaspor Mardan Stadında karşılaşacak. (19.00)

- Spor Toto Süper Ligi şampiyonu şampiyonluk kutlamaları cumhuriyet meydanında yapılacak.

İHA

- Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor-Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçlarının ardından 2010-2011 sezonunun şampiyonu belli olacak. (20.00)

- 4. Milletlerarası Risale-i Nur Sempozyumu Bursa'da düzenlenecek. Sempozyumun açılışına Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katılacak. (09.00)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gebze Stadı'nda AK Parti Kocaeli Gençlik Şöleni'ne katılacak. (13.30)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da halka hitap edecek. Erdoğan, ardından toplu açılış törenine katılacak. (16.30 \ 19.30)

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Kaya Ramada Otel'de sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek. Esenyurt, Bağcılar ve Başakşehir'de İstanbullulara seslenecek Kılıçdaroğlu, Swiss Otel'de köşe yazarlarıyla akşam yemeğinde buluşacak. (09.00/11.15/16.00/17.15/20.30)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta, Burdur ve Antalya'da halka hitap edecek (11.30 \ 14.00 \ 16.00)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Antalya'da düzenlenen mitingde konuşacak. (17.00)

-HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ordu Ünye'de düzenlenen mitingde halka hitap edecek. (13.30)

- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ankara Karabüklüler Derneği Kültürevi açılış törenine katılacak. (14.00)

- Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya'nın Alanya ilçesinde AK Parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya gelecek. (08.00)

- Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya Döşemealtı ilçesinde Camili şenliklerine katılacak. Bakan Gönül, ayrıca, Manavgat'ta Gündoğmuş Belediyesi tarafından organize edilen yemeğe iştirak edecek. (10.30 \ 12.30)

- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da yapılacak toplu açılış törenlerine katılacak. (10.00)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bolu'nun Göynük ilçesinde Akşemseddin'i Anma Programı'na, Gerede ilçesinde doğalgaz törenine katılacak. (11.00 / 18.00)

- İzmir'de Toplumsal Yardımlaşma ve Atılım Derneği tarafından Alevi-Sünni-Türk-Kürt kardeşliğini anlatan 'Bu vatan hepimizin' adlı tiyatro oyununun galası yapılacak. (15.00)

- Kıbrıs Rum Kesimi'nde parlamento seçimleri yapılacak.

- Beko Basketbol Ligi play-off serisi çeyrek final son maçında Banvit ile Olin Edirne Bandırma'da yarı final için karşı karşıya gelecek. (15.00)

- Spor Toto 2. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ? Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. (19.00)

- Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçları Eskişehirspor ? Kasımpaşa, Sivasspor ? Fenerbahçe ve Kardemir D. Ç. Karabükspor ? Trabzonspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (15.00 / 20.00)

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber