İzmir-Erzincan uçak seferleri başladı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2011 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, bir Erzincanlı olarak milletvekili adayı olduğu İzmir'de memleketini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını belirterek, ''İzmirlilerle Erzincanlılar arasında gönül köprüsü oluşturuyorum'' diye konuştu.

Yıldırım, Sunexpress tarafından başlatılan İzmir-Erzincan direkt uçuşları kapsamında ilk sefere katılarak geldiği Erzincan Havaalanı'nda kendisini karşılayan partililere seslendi.

Sesinin kısık olduğu gözlenen Yıldırım, kendisini dinleyen partililere, ''Sesim az çıksa da gönlümün derinlerinden gelen sesle sizlerle birlikteyim'' dedi. Yıldırım, Erzincan'ı çevreleyen dağlar, nehirler kadar Erzincanlı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Beni İzmir'e gönderdiniz. Sizi orada en iyi şekilde temsil edebilmek için, sizin yüzünüzü ağartmak için, hemşehrilerimin gururu, onuru olmak için canla başla çalışıyorum. İzmirlilerle Erzincanlılar arasında gönül köprüsü oluşturuyorum. 'Gönül köprüsü kurmak yetmez hava köprüsü de kuralım' dedik. Erzincan'dan İzmir'e direkt uçak seferlerini bugün başlattık. Hayırlı uğurlu olsun. Artık ben de buralar gözümde tüttüğünde uçağa atlayıp 'ver elini Erzincan' diyeceğim. Ben Erzincan'da sürekli sizinle olmasam bile hizmetlerimiz, projelerimiz, bu kente olan borcumuz artarak devam edecektir.''

Yıldırım, açılışı yapılacak Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin de kente hayırlı olması temennisinde bulundu.

Binali Yıldırım, İzmirliler'in kendisini bağrına bastığını, gereken her türlü ilgi ve desteği gösterdiğini, Erzincanlıların da kendisini ne kadar sevdiğini 12 Haziran'da göstermesi ve AK Parti'nin kentten 2'de 2 çıkarması gerektiğini ifade ederek, ''Ben de Bonusum'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber