Sahte aile hekimlerini eve kilitledi/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2011 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAĞCILAR'da aile hekimi olduğunu söyleyerek girdikleri evde hırsızlık yapmak isteyen biri çocuk iki kişi, ev sahibi durumu fark ederek dışarıdan kapıyı kilitleyince yakalandılar. Daha önceden benzer suçlardan çok sayıda polise geliş kaydı bulunan zanlılardan Döne K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güneşli Mahallesi'nde oturan Hilmi Pehlivanoğlu iki gün önce polisi telefonla arayarak, evlerine giren ve hırsız olduklarından şüphelendiği iki kişinin üzerine kapıyı kilitlediğini bildirdi. Bu kişilerin aynı binada oturduklarını ve aile hekimliğinden geldiklerini söylediklerini belirten Hilmi Pehlivanoğlu, "80 yaşındaki annem Azime Pehlivanoğlu'na kapıyı açtırmışlar. Onun bacaklarına merhem sürerek sözde masaj yapmaya başlamışlar. Ben o sırada içerde uyuyordum. Kadınlardan birinin benim bulunduğum odaya girerek bir şeyler karıştırdığını görerek uyandım. Durumu fark edince onları eve kilitledim" dedi.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri 2'si dolandırıcılık, 3'ü hırsızlık, 1'i de nitelikli hırsızlık suçlarından daha önce 6 kez yakalanan Döne K. (32) ile 17 yaşındaki S.B'yi gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Döne K, ifadesinde suçlamaları reddetti. Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Döne K. tutuklanarak cezaevine götürüldü. S.B. ile ilgili işlemler ise yaşı küçük olduğu için Bağcılar Çocuk Büro Amirliği'nde sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber