Hastane tuvaletinde öğretmene tecavüz eden zanlı yakalandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Haziran 2011 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne gelen İngilizce öğretmeni kadın hastaya tuvalete tecavüz ettiği iddiasıyla 8 yıl 9 ay hapse mahkum edilen 28 yaşındaki Hayri Güçcük, mahalle muhtarına seçmen kağıdını almak için gittiği sırada kendisini bekleyen polisler tarafından yakalandı.

İstanbul'daki bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan G.T., 10 Ağustos 2009 tarihinde Antalya'da tatillerini geçirdikleri otelde kadın arkadaşı A.D. birlikte aşırı derecede alkol aldı. Rahatsızlanan G.T., gece yarısı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Kusmak isteyen G.T., hastanede özel bir şirketten hizmet alımı yoluyla istihdam edilen ve hasta taşıma işinde çalıştırılan Hayri Güçcük tarafından tuvalete götürüldü. Bir süre sonra acil servis odasına dönen G.T. sorumlu hekime, Hayri Güçcük'ün tuvalette kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Hayri Güçcük tutuklandı.

CEZASI KESİNLEŞİNCE ORTADAN KAYBOLDU

Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklu yargılanan ve 9'uncu duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Hayri Güçcük, bir sonraki duruşmada 8 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Temyiz başvurusunda bulunmayınca cezası kesinlesen Hayri Güçcük hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Hayri Güçcük'ü yakalamak için çalışma başlatan polis, Güçcük'ün yakınlarını eski oturduğu mahalle muhtarı olarak arayıp, "Seçmen kağıdını alması gerekiyor" dedi. Bunun üzerine yakınlarının ulaştığı Güçcük, seçmen kağıdını almaya geldiği mahalle muhtarlığında yakalanarak gözaltına alındı. Güçcük, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber