Asker, komutanını vurup firar etti!/ Video

Haber Giriş : 22 Temmuz 2011 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Etimesgut'ta dün gece saatlerinde devriye görevi sırasında bir asker, araçta bulunan komutanını ve arkadaşını vurup firar etti. Komutan ağır yaralı.

Olayda bir asker ise kaçarak canını kurtardı. Saldırgan asker devriye aracı ile olay yerinden kaçtı. Yaralı komutan ve asker çevreden geçen vatandaşlarca Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırıdan kaçarak canını kurtaran asker ise şok içerisinde yaşadıklarını olay yerine gelen Jandarma ekiplerine anlattı. Olay yerine çağrılan bir ambulans ile şok içerisindeki asker hastaneye kaldırıldı.

KOMUTAN AMELİYATTA

Ağır yaralanan komutan ameliyata alındı. Saldırıda yaralanan diğer askerin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ankara'nın Etimesgut İlçesi'nde dün gece saatlerinde devriye görevi sırasında bir asker, araçta bulunan komutanını ve arkadaşını vurmuştu. Saldırıda bir asker ise kurşunları hedefi olmaktan son anda kaçarak kurtulmuş, yoldan geçen vatandaşların fark etmesi sonucu özel araçlarla hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden astsubay Durmuş Bayraktar ve er Ahmet Akak, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Ağır yaralı olan astsubay Durmuş Bayraktar'ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Yaralı er Akak'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz askerin yakalanması için başlatılan çalışmalara devam ediliyor.

Yaralı askerlerin tedavileri sürüyor

Ankara Etimesgut'ta, devriye görevi sırasında bir askerin silahını ateşlemesiyle yaralanan 2 askerin Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavileri devam ediyor.Yaralı askerlerden astsubay Durmuş Bayraktar'ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı, diğer yaralı asker er Ahmet Akak'ın ise müşahede altında tutulduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin hastanenin acil girişinde tedbir aldığı gözlendi. Hastaneye üst rütbeli askerler de geldi. Bir süre içeride kalan askeri yetkililer, yaralılarla ilgili bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

CİHAN / İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber