Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Temmuz 2011 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Güneybatı kesimlerde ise 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR :Yurdun iç ve batı kesimlerinde kuzeyli, güneydoğu kesimlerinde ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da ise kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50Km/S) esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, lokal dolu yağışı vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklıkları; Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Doğu Karadeniz çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari)kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Pazar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber