İtfaiye bu sefer sıkışan trafiğe müdahale etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2011 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sıkışmalı trafik kazalarında kurtarma çalışmalarını yürüten itfaiye ekipleri, bu sefer sıkışan trafiği açmak için uğraştı. E-5 Karayolu üzerindeki kaza yerine sıkışmalı kaza ihtimaliyle gelen itfaiye, polis gecikince sıkışan trafiğe el attı. Polis gelmeden kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılamadığı için itfaiyenin bu çabası sonuçsuz kaldı.Küçükçekmece İETT kampı mevkiinde E-5 karayolu üzerinde 34 YP 4299 plakalı araçla, 34 EH 9380 otomobil çarpıştı. 34 YP 4299 plakalı araç, metrobüs bariyerlerine çarparak takla attı. Kazayı görenler, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Araç içerisinde sıkışanların olduğunun söylenmesi üzerine itfaiye ekipleri çıkış yaptı. Sivillerin yardımıyla araç içerisinden çıkarılan yaralılar, hastaneye götürüldü.

Buraya kadar normal bir trafik kazası olarak gözüken olay, bundan sonra sürücüleri çileden çıkardı. Olay sıkışmalı kaza olarak ihbar edildiği için itfaiye ekipleri 5 dakika içerisinde kaza yerine geldi. Olay yerinde polis ekiplerinin olmadığını gören itfaiye, telsizden polis ekibi talebinde bulundu.

Polislerin gelişi gecikince itfaiye personeli trafiği rahatlatmak için kolları sıvadı. Üç itfaiye eri, tek şeride düşen yolda sürücüleri yönlendirdi. Fakat trafik ekipleri gelmediği için kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılamadı.

Bir süre sonra olay yerine gelen polisin tutanak tutmasıyla araçlar yoldan kaldırıldı ve yolun tamamı trafiğe açıldı. Kazadan geriye ise kilometrelerce uzayan araç trafiği görüntüleri kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber