Serinlemek için baraja giren ilköğretim öğrencisi boğuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2011 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de Gökpınar Baraj Göleti'ne balık tutmak için giden iki gençten biri, serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.Gökpınar Baraj Göleti'ne gelen Dentaş İlköğretim Okulu son sınıf öğrencisi Melih Sevinç (14) ve Ahmet Tahta, bir müddet olta ile balık tutmaya çalıştıktan sonra sıcaktan dolayı göletin kenarındaki sığ suya serinlemek için girdi. Ancak bir süre sonra su içinde balçıktan ve yüzme bilmemesinden dolayı su içinden çıkamayan iki gencin çığlıkları üzerine, çevrede bulunan Ahmet Aksoy ismindeki bir vatandaş Ahmet Tahta'yı kurtarırken, Melih Sevinç boğularak hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen polis, 112 Acil Servisi, itfaiye ve Denizli Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, kurtarma çalışmaları sürerken ölen Melih'in annesi Şule Sevinç gözyaşları içinde olay yerine geldi. Ağlayarak kocası Yaşar Sevinç'e sarılan anne Sevinç'i, Yaşar Sevinç ve polisler teskin etti. Boğulma tehlikesi atlatan Ahmet Tahta da şoka girmesi üzerine, su dökülerek kendine getirilmeye çalışıldı.

Dalgıç gelmeden önce gölette Melih Sevinç'in cesedini çıkarmak için beline urgan bağlayarak oltanın ucuyla tutmaya çalışan Ahmet Aksoy, bir müddet bekledikten sonra yorulunca bırakmak zorunda kaldı. Yaklaşık 2,5 saat süren arama çalışmalarının ardından Denizli Belediyesi itfaiye ekibindeki dalgıçlar Melih Sevinç'in cesedini çıkardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber