Cami'de 5 günlük ceset bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2011 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi Körfez Camii'nde saat 05:00 sularında sabah namazına gelen imam ve müezzin cami içindeki ağır kokunun nedenini arayınca 5 gün önce ölen bir şahsa ait cesetle karşılaştı.

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi Körfez Camii'nde pis bir kokunun yayılmaya başlaması cami cemaatini rahatsız etmeye başlayınca durumu çözmek isteyen cami görevlileri kokunun kaynağını bulmak için araştırmaya başladı.

Sabah namazı için gelen cami görevlileri kokunun kaynağının üst katta olabileceğini tahmin ederek, Ramazan Ayında kadınlara tahsis edilen caminin 2. katına çıktı. İmam ve müezzin burada içler acısı bir durumla karşılaştı. Görevliler Şerafettin Demir(61) isimli şahısın cesedini buldu.

Olay sonrasında büyük bir şaşkınlık yaşayan görevliler durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından cesedi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırdı.

Demir`in cenazesi yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi. Cenazesi Abisinin ikameti olan Yeniköy Makine Kimya Camiinde kılınan öğlen namazı sonrasında Yeniköy mezarlığında toprağa verildi.

Yakınları Demir`in yalnız yaşadığını ve daha önce de kalp krizi geçirdiğini, kendisine kalması ve bakılması için yer bulduklarını ancak Demir`in kalmadığını bir süredir görmediklerini ifade etti. Bekar olduğu ve herhangi bir yerden emekliliğinin bulunmadığı öğrenilen Demir'in kardeşlerinin kiraladığı evde kaldığı öğrenildi.

Demirin camiye kimseye görünmeden girip kaldığı ve burada kalp krizi geçirerek öldüğü tahmin ediliyor. Demir'in kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla netlik kazanacak. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber