Komandolar 4 gündür bulunamayan ilköğretim öğrencisi Emrah'ı arıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2011 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 4 gündür kayıp olan ilköğretim öğrencisi Emrah Öztürk'ü (12) bulmak için komando birliği de devreye girdi. Kokuya duyarlı köpeklerin de yardım ettiği arama çalışmalarından bugün de sonuç alınamadı.Fethiye'nin Kemer beldesine bağlı Ören köyünde yaşayan Emrah Öztürk, 4 gün önce kardeşi ile birlikte keçi otlatmak için Karanlık Kanyon diye bilinen bölgeye gitti. Okuldan çıkar çıkmaz kardeşi Sedat'la birlikte keçi otlatmaya giden ve 4 gündür bir daha kendisinden haber alınmayan Emrah'ı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dün balıkadamların Emrah'ın son görüldüğü yer olan Eşen 2 Barajı'nda yaptığı dalışın ardından bugün de bölgeye komando timi yönlendirildi. Yaklaşık 25 kişilik tim kokuya duyarlı köpeklerin de yardımı ile bölgeyi karış karış aradı.

Bütün aramalara rağmen Emrah'ın izine rastlanılmazken, ilköğretim 5'nci sınıf öğrencisi çocuğun evinde de yas var. Anne Nurten Öztürk, çocuğunun yaşadığına inandığını söylerken, çocuğunu gören veya duyanların kendilerine haber vermelerini istedi. 4 gündüz uyumadan çocuğunun kapıdan gireceği anı beklediğini ifade eden anne Nurten Öztürk, yaşlı gözleriyle çocuğuna eve dönmesi çağrısında bulundu.

"Oğlum küçük kardeşin seni özlemiş. Annen baban ablaların senin yolunu gözlüyor. Kimseden korkma oğlum. Sesimi duyuyorsan eve geri gel yavrum. Hepimiz seni çok özledik." diyerek oğluna seslenen Nurten Öztürk, oğlunun bulunması için 4 gündür gece gündüz demeden aramalara katılan ekiplere de teşekkür etti.

Kardeşinin keçi otlatmaya gitmeden önce kendisine çok dersi olduğunu ve biran evvel gidip gelmek istediğini söylediğini anlatan abisi Sedat Öztürk de o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: "Emrah benden 15 dakika önce Karanlık Kanyon'a gitti. Bende vardığımda koyunları otlatmaya bıraktık. Kendisiyle barajın başında buluşacağımız konusunda anlaşarak ayrıldık. Beklediğim zamanda Emrah buluşma yerine gelmedi. Bağırarak kendisine seslendim. Ses vermeyince ben de eve gitmiş olacağını düşünerek geri döndüm. Eve geldiğimizde Emrah evde yoktu. Babamla birlikte hemen geri dönüp tekrar kardeşimi aramaya başladık."

Öte yandan kardeşi Sedat ile birlikte koyun otlatmaya giden Emrah'ın Eşen 2 Barajı'nın duvarına kendi ismini tebeşirle yazdığı görüldü.

Bölgedeki arama çalışmaları havanın kararmasına kadar devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber