Eşi öldürülen öğretmen Yüksekova'ya 1 ay önce atanmış/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2011 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin silahlı saldırısında hayatını kaybeden kimya mühendisi Engin Yıldırım'ın ilçeye öğretmen olarak atanan eşine destek amacıyla Yüksekova'ya geldiği öğrenildi.

Yüksekova'da dün akşam saat 18.30 sularında cezaevi kavşağında öğretmen eşi ve eşinin arkadaşı ile yemekten dönerken kurşun yağmuruna tutulan Yıldırım'ın Tüpraş'ta rafineri ve petrokimya mühendisi olduğu kaydedildi. Terörist saldırı eski cezaevi kavşağında bulunan Kutlar Apartmanı'nın önünde meydana geldi. Yaya olarak eşi Sevcan Yıldırım ve eşinin arkadaşı Hülya Kutlar ile yemekten evine dönen İzmir nüfusuna kayıtlı kimya mühendisi Engin Yıldırım, silahlı saldırıya uğradı. 6 kurşun isabet eden Yıldırım hayatını kaybederken, Hülya Kutlar seken bir kurşunun bacağına isabet etmesi sebebiyle hafif şekilde yaralandı.

Engin Yıldırım'ın, Yüksekova'ya bir ay önce öğretmen olarak atanan eşini ziyaret amacıyla, birkaç gün önce annesi ve babası ile birlikte ilçeye geldiği öğrenildi. Engin Yıldırım, ilçede eşinin oturduğu apartmanın önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yıldırım'ın 4 aylık bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber