Polise atmak için hazırladığı bomba elinde patladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2011 18:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da eylem hazırlığında olduğu belirtilen terör örgütü sempatizanı çocuk, elinde bomba patlaması sonucu yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde oturan H.T. (12), evinin bir odasında, gösterilerde polise karşı kullanmak üzere bir şişe içerisine çivi doldurarak bomba yapmak istedi.

Bu sırada H.T'nin hazırladığı el yapımı bomba patladı. Patlamanın etkisiyle vücudunun çeşitli yerlerine çivi saplanan ve sol baş parmağı kopmak üzere olan H.T, annesi H.T. tarafından özel bir otomobille Ömür Tıp Merkezi'ne götürüldü.

İlk müdahalesi yapılan H.T, ambulansla Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne H.T'nin yaralanan oğlunun durumu ile ilgili çelişkili bilgiler vermesi üzerine hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Hastaneye gelen ekipler, yaptıkları çalışmalarda H.T'nin el yapımı bomba hazırladığı sırada meydana gelen patlama sonucu yaralandığını tespit etti.

H.T'nin tedavisinin ardından psikolog nezaretinde Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesinin alınacağı bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber