11 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Haber Giriş : 11 Kasım 2011 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde saat 10.45'te Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi heyetini kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 15.30'da Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Barış Aydın ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da saat 13.00'de AK Parti 10. Yıl Hatıra Ormanı'na fidan dikim törenine, saat 14.00'de telekonferans sistemiyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 111 tesisinin toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Başbakan Erdoğan'a eşlik edecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Estonya ziyareti kapsamında saat 10.00'da Başbakan Andrus Ansip tarafından kabul edilecek, saat 12.00'da Estonya Dışişleri Bakanı Urmas Paet ile görüşecek ve ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. Daha sonra Bakan Paet tarafından verilecek çalışma yemeğine katılacak olan Bağış, Estonya Parlamentosu'ndaki temaslarının ardından Festürk Derneği'ni ziyaret edecek. Bakan Bağış, Büyükelçi Ayşenur Alparslan'ın onuruna vereceği akşam yemeği

sonrası beraberindeki heyetle birlikte Tallin'den İstanbul'a hareket edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, deprem bölgesi Van'da incelemelerde bulunacak.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul'da saat 20.00'da Buket Düğün Salonu'nda Bingöl'ün Genç İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği dayanışma gecesine katılacak.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından saat 09.00'da Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek 22. TAFISA Dünya Kongresi'ne katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kahramanmaraş'ta saat 11.00'da Göksu-Ankara yolunda incelemelerde bulunacak, saat 14.00'da Necip Fazıl Kültür Salonu'nda düzenlenen Ulaştırma Çalıştay Toplantısı'na katılacak. Daha sonra Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Bakan Yıldırım, saat 18.30'da Nafiz Kotan Maket Uçağı açılış törenine katılacak.

Siyasi partilerin programları

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, TBMM'de saat 11.00'da "Kanun Hükmünde Kararnameler" konusunda basın toplantısı düzenleyecek.

- İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, saat 11.00'da parti genel merkezinde basın açıklaması yapacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy Kartal Metrosu'nda saat 10.15'te Kadıköy-Kartal hattının deneme sürüşünü basın mensuplarıyla birlikte yapacak.

- TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası, İTÜ Maslak Sosyal Tesisleri'nde saat 10.30'da, Van'daki 7,2 ile 5,6 büyüklüğündeki depremler sonucu bölgeden edinilen izlenimler, bundan sonraki deprem hareketliliği, yapılması gerekenler, Türkiye'nin depremselliği ve olası büyük depremlere ilişkin kapsamlı bir basın açıklaması düzenleyecek.

- İstanbul Teknik Üniversitesi inceleme heyeti, İTÜ Ayazağa Kampüsü Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü Remzi Ülker Konferans Salonu'nda saat 11.00'de "Van 2011 Depremi ve Sonuçları" konulu raporunu açıklayacak.

- Pendikli temizlik işçileri, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda saat 11.00'de "Çöpçüler Kralı" filminin unutulmaz aktörü Kemal Sunal'ı doğumunun 67. yılında mezarı başında anacak.

- Dünya Döner Kongresi, Antalya'daki Porto Bella Otel'de bugün başlayacak.

- Antalya'nın Kemer ilçesinde 2009 yılında aldıkları alkolden 3 kişinin hayatını kaybetmesi, 7 kişinin de zehirlenmesiyle ilgili davada mahkeme kararını açıklayacak.

- Antalya'nın Kepez Belediyesi'ne 11.11.2011 tarihinde saat 11.11'de nikahlarını kıydırmak için başvuranların nikahları kıyılacak.

- Konya'da, Türkiye İş Bankası tarafından merkez Meram ilçesi Melikşah Parkı'nda saat 11.00'de sembolik fidan dikimi ile Argıthanı ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu'nda saat 14.00'de satranç sınıfı açılışı ve fidan dikim töreni yapılacak.

EKONOMİ GÜNDEMİ

------------------------------

- Merkez Bankası, saat 14.30'da kasım ayına ilişkin Beklenti Anketi'ni yayınlayacak.

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), saat 10.00'da eylül ayına ilişkin Sanayi Üretim Endeksi verilerini açıklayacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- A Milli Takım, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri Play-off ilk maçında Hırvatistan ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak maç, saat 21.05'te başlayacak.

- U19 Milli Takımı, 2011-12 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu 9. Grup'taki ilk maçında yarın Lüksemburg ile karşılaşacak. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak maç, saat 15.00'te başlayacak.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını saat 10.30'da A2 Takımı ile yapacağı basına kapalı maçla sürdürecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.


11 Kasım 2011 Cuma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti 10. Yıl Hatıra Ormanı dikim töreni ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tamamlanan 111 tesisin toplu açılış törenine katılacak. (13.30/14.30)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi heyetini kabul edecek. (10.45)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'te Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Barış Aydın'ı kabul edecek. (15.30)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, DHA çalışanı iki habercinin Van'daki depremde göçük altında kalması nedeniyle Doğan Haber Ajansı Ankara Temsilciliği'ni ziyaret edecek. (09.30)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Anadolu yakasının ilk metrosu olan Kadıköy-Kartal metrosunun deneme sürüşünü basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirecek. (10.15)

3. Dünya Döner Kongresi Antalya'da başlıyor (10.00)

Rusya'nın başkenti Moskova'da açılan tabut fuarı büyük ilgi görüyor. Yüzlerce firmanın cenaze işleri için birbirinden ilginç malzemeleri sergiledikleri fuarda en çok ilgiyi lüks tabutlar çekiyor. Kıymetli taşlarla süslü, sigara paketi ya da votka şişesi görünümündeki tabutların fiyatları 7 bin dolardan başlıyor.

İspanya'nın Bask bölgesinde yayın yapan Gara gazetesi, terör örgütü ETA mensuplarıyla yaptığı röportajı yayınladı.

SPOR

A Milli Takım, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu ilk maçında bugün İstanbul'da Hırvatistan ile karşılaşacak. (21.05)

Bursaspor Samsunspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde sürdürecek. (16.30)

İHA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber