2011/2 KPSS atamaları için belge isteminde, örnek üniversite...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Aralık 2011 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011/2 KPSS tercih işlemleri sonrasında, atama işlemleri için belge isteyen hem Bakanlıkların hem de üniversitelerin yaptıkları hataları bir kaç gündür haberleştirmekteyiz. Bugün ilk defa bir üniversite personel birimi, mevzuata uygun duyuru yayımlamıştır. Bayburt Üniversitesinin örnek duyurusuna aşağıda yer verilmiştir. Aşağıda da görüleceği üzere kurum askerlik ve sağlık için beyanı yeterli görmüş, Savcılıktan iyi hal kağıdı gibi bir açıklamaya ise hiç yer vermemiştir. Zira TC Kimlik No ile kendisi sorgulama yapabilecektir.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
2011/2 KPSS SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

A- ATAMAYA ESAS İSTENİLEN BELGELER
Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Kurumumuza KPSS 2011/2 yerleştirme sonuçlarına göre yerleştirilmeleri uygun görülen adaylardan istenilen belgeler;
1- İş Talep Formu (Örnek-1)
2- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği. (Aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuzca da tasdik edilmiş sureti kabul edilecektir.) Yurtdışından mezun olanlar için Yükseköğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir.
3- Kılık kıyafet yönetmeliğine uygun 6 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde çekilmiş olacak)
4- Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının yüzde kırk ve üzerinde özürlü olmadığına dair beyanı. (Örnek-2)
5- Askerlik durum beyanı. (Örnek-3) (Askerlik yapmış ise terhis belgesi). Müracaat tarihi itibariyle halen askerlik görevini yapanların asker dönüşü atamaları yapılacaktır. Ancak askerde olduklarını beyan etmeleri gerekmektedir.
6- Kazandığına dair internet çıktısı.
7- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde) (Örnek-4)
8- Kimlik Fotokopisi
9- Ortaokul veya Lise öğrenimi normal süresinden (3 yıldan) fazla olanların Hazırlık Sınıfı okuduğuna dair onaylı öğrenim belgesi.

B- ATAMAYA ESAS BELGELERİN TESLİM YERİ
Adayların iş talep formu ile atamaya esas belgelerini 21/12/2011 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Dede Korkut Kampüsü 69000/BAYBURT adresinde bulunan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na elden teslim etmeleri gerekmektedir.
Bu müracaatlarla ilgili olarak tüm duyurular http://www.bayburt.edu.tr internet adresinden yayımlanmak suretiyle ilan edilecek olup, ilgililere bu durum tebliğ edilmiş sayılacaktır.

C- YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin yerleştirilmeleri geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında, Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur.
İlanen duyurulur.

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber