Bakanlık, deprem şehidi öğretmenleri unutmadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2011 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Van depreminde hayatını kaybeden Malazgirt 75. Yıl Çayırdere ile Fatih İlköğretim Okulları'nda görev yapan öğretmenler Senem Aka ve Ebru Nayim'in ailelerine başsağlığı belgesi gönderdi. Dün İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaşan belgelerin ailelerine teslim edileceği belirtildi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in imzası ile gönderilen başsağlığı belgesinde, "Milli Eğitim ailemizin çok değerli bir evladını kaybetmiş olmaktan dolayı acımız sonsuzdur. Vefatıyla bu ülkenin her ferdinde derin bir teessür uyandıran değerli öğretmenimiz Senem Aka ve Ebru Nayim'i her zaman rahmetle, minnetle, özlemle anacağız. Kısacık meslek yaşamına sığdırdığı büyük fedakarlıkları öğretmenlik mesleğinin onuru ve saygınlığı içinde yaşatarak her zaman hatırlayacağız. Kendisini rahmetle anıyor; size, camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." denildi.

Van depreminde hayatını kaybeden 75 öğretmenin acısını halen unutmadıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Karakış da bakanlık tarafından gönderilen başsağlığı belgelerini hayatını kaybeden öğretmenlerin ailelerine teslim edeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber