21 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2011 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

21 Aralık 2011 Çarşamba

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'ta Antalya milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, eski Lübnan Başbakanı Saad Hariri'yi kabul edecek. Erdoğan daha sonra, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek. (12.00-13.30-14.30)

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Kuvvet Komutanları İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'ı ziyaret edecek. (15.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevlerinde Annelerinin Yanında Kalan Çocukların Gelişimlerinin Desteklenmesi ile ilgili işbirliği protokolünü imzalayacak. (11.00)

CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini ile görüşecek. (10.30-12.30)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ankara'da Schengen vizesi ile ilgili sorunların ele alınacağı ?Vize Yuvarlak Masa Toplantısı?na katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Alman AG Firmasının sahibi Reinhard Mannesmann'ı makamında kabul edecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İş Kur Genel Kurulu'nun Rixos Otel'deki toplantısına katılacak. (10.00)

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, basın toplantısıyla 2011'i değerlendirecek, 2012 hedeflerini açıklayacak. (10.00)

HAS Parti Ankara İl Gençlik Kolları, Fransa Meclisi'ne gelen Ermeni Soykırım Yasasını protesto etmek için Fransa Büyükelçiliği önünde protesto eylemi düzenleyecek. (12.00)

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokol çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi olarak kan bağışı kampanyası yapılacak. (10.00)

Yönetmen Birol Güven, RTÜK'te Televizyon Dizilerinde Gündelik Hayatın Temsili konulu konferans verecek. (15.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sanatçılarla birlikte ?Sanatçı Yaşam Evi'nin açılışını yapacak. (16.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Kafkas bölgesine gerçekleştirdiği ziyarette bölge yetkilileri ile bir araya geldi.

Rusya'nın uzakdoğu bölgesinde devrilen Kolskaya petrol platformunda ölü sayısı 16'ya çıktı, kayıp 37 kişiden ümitler kesildi. Acil Durum Bakanlığı yetkileri bölgede yaptıkları çalışmalarda boş 4 bot buldu. Arama kurtarma ekipleri iki gündür devam eden çalışmalarda herhangi bir yaşam belirtisine rastlamadı.

Birleşik Kıbrıs Partisi yetkilileri, Rum Yönetimi lideri Dimitris Hristofyas'ı ziyaret edecek.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, 2011 yılının son basın toplantısını yapacak. Yanukoviç, canlı yayında basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak.

Rus işadamı Solomon Gavrilov'a(32) yönelik silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaklaşık 2 yıl önceki cinayetin zanlılarının güvenlik güçlerince yakaladığı kaydedildi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında bugün Kayserispor-Ankaragücü , Mersin İdman Yurdu-Eskişehirspor , MP Antalyaspor-Fenerbahçe, Sivaspor-Samsunspor ve Galatasaray-Manisapor maçları oynanacak. (18.00, 20.30)

2014 Dünya Kupası kuraları Hollanda'da çekilecek.

Türkiye Kupası'nda bugün ikinci tur maçlarına devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber