23 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Aralık 2011 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve beraberindeki heyet ile İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (14.30/16.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Parlamento Birliği katkılarıyla İstanbul'da düzenlenen ?Müslüman Toplumlarda Değişim ve Kadının Rolü' konulu konferansa katılacak. Tunus Nahda Partisi Başkanı Raşid Gannuşi'yi kabul edecek. (10.00/14.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu ile bir araya gelecek. (09.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Menemen ilçesinde düzenlenecek Kubilay'ı Anma Törenine katılacak ardından bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunacak. (09.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Diyanet İşleri Başkanı Ahmet Görmez Kocaeli'de, Derince Merkez Camii ile Çenedağ Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun açılışını yapacak. (10.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yapımı tamamlanmak üzere olan 400 yatak kapasiteli Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Neutec ilaç üretim tesislerinde inceleme yapacak. Akdağ, Sakarya Valiliği ile AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nı da ziyaret edecek. 13.00)

Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği ve Su Ürünleri Tanıtım Grubu'nun da katkıları ile 2011/12 Eğitim yılının ilk Balık-Ekmek Şenliği, İlkkurşun İlköğretim Okulu'nda yapılacak. (12.00)

?2011 Kültür Turizmi Zirvesi', ?Açık Hava Müzesi Türkiye' temasıyla Başkent'te yapılacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara JW Marriotte Otel'deki TUROFED Genel Kurulu'na katılacak. (11.00)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Deniz Ticaret Odaları Konseyi Toplantısı Ankara'da yapılacak. Toplantıya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katılacak. (13. 00)

SGK Başkanı Fatih Acar, Kavaklıdere misafirhanesinde kalan Vanlı depremzedeleri ziyaret edecek. (13. 00)

Büyükelçiler Konferansı'nın dördüncüsü, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun yapacağı açılış konuşmasıyla JW Marriot Otel'de başlayacak. (10.00)

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, istişareler için süresiz olarak Türkiye'ye dönüyor.

Danimarka'nın eski lideri Vaclav Havel için cenaze töreni düzenlenecek.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Türk-Rus Kültür Merkezi'nin katkıları ile düzenlenen yuvarlak masa toplantısında olası ekonomik kriz sürecinde Rusya-Türkiye ilişkilerinin seyri ele alındı.

AVRASYA FEED

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev'in davetlisi olarak Moskova'ya geliyor. Moskova ile Aşkabat arasında bölgesel ve uluslararası konuların yanı sıra enerji alanında ilişkilerin ele alınması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber