28 Aralık 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2011 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

28 Aralık 2011 Çarşamba

Milli Güvenlik Kurulu toplantısı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde yapılacak. (13.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uyum Komisyonu üyeleri ile Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'yu ziyaret edecek. (11.00-12.30)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarsus'ta toplu açılış törenleri ile ziyaretlerde bulunacak. (13.00-16.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu'nun düzenlendiği sektörü bilinçlendirme toplantısına katılacak. (10.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin büyükelçilere hitap edecek. (09.00-10.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Tıbbi Cihaz Sektörü Yatırım Fırsatları ve Kamu Destekleri Çalıştayı'na katılacak. (09.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ tarafından tamamlanan 91 adet tesisin açılışını yapacak, 88 adet tesisin de temelini atacak. (11.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, sanatçı Yonca Evcimik, Siirtspor Kulübü Başkanı ve eski Milli futbolcu Tanju Çolak'ı, AB Bakanlığı Ortaköy Ofisi'nde kabul edecek. (14.00/17.00)

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Aralık Ayı Meclis Toplantısı'na katılacak. (15.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ermeni Vortvots Vorodman Kilisesi Kültür Merkezi'nin açılışına katılacak. (16.00)

Diyarbakır'da görülen terör örgütü KCK ana davasında 104'ü tutuklu 153 sanık ile ilgili delillerin okunmasına devam edilecek. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a Antalya'da Akdeniz Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilecek. Günay daha sonra turizm değerlendirme toplantısına katılacak. (10.00/13.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kocaeli Çayırova'da 'Yerelden Genele 1. Engelsiz Hizmet Sempozyumu'na katılacak. (15.30)

Bursa Barosu ?Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun uygulamasından kaynaklanan sorunlar' konulu basın toplantısı düzenleyecek. (10.45)

Enerji Bakanı Taner Yıldız ile Rusya Başbakanı Yardımcısı İgor Seçin, Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in da kakılacağı törenle enerji anlaşmasına imza atacak.

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Kuzey Kore lideri Kim Jong İl için cenaze töreni düzenleniyor.

Suriye'deki gelişmeler izleniyor. Dün Humus'ta incelemelerde bulunan Arap Birliği gözlemcilerinin çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Rus uçak gemisi Admiral Kuznetsov, Cebelitarık boğazını geçerek Akdeniz'e ulaştı. Diğer Rus savaş gemileri ile birlikte uluslararası sularda Rus savaş gemileri askeri tatbikata başladı. Rus basınında yer alan haberlere göre, tatbikatı NATO'ya ait helikopter ve gemiler de sürekli izliyor.

Avrupa'nın göbeği Belçika'da Polonya asıllı bir kişi, beş yıldır yer altındaki mağarada yaşıyor.

Mısır'da devrik lider Hüsnü Mübarek'in yargılanmasına yeniden başlanıyor. Mübarek, göstericilerin öldürülmesi emrini vermekle suçlanıyor.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'nın da katılımı ile Türkiye Kupası'nın isim sponsorluğu ve yayıncı kuruluş için imza töreni düzenlenecek. (12.15)

Türkiye Kupası'nda 3. tur kuraları, İstanbul'da TFF ve kulüp temsilcilerinin katılacağı programla çekilecek. (13.30)

Trabzonspor Taraftarlar Birliği, 1 Ocak Pazar günü yapılacak 'Haksızlığa Direniş Yürüyüşü' ile ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Bursaspor 4 günlük aranın ardından ikinci yarı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam takımdan ayrılacak futbolcularla bugün helalleşeceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber