Elazığ'da çatıdan düşen muhtar için köy yolu açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2012 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ'ın Ağın ilçesine bağlı Aşağı Yabanlı köyünde çatıdan düşen muhtarın hastaneye kaldırılması için kapalı olan köy yolu, 5 saat süren çalışmanın ardından ulaşıma açıldı.Aşağı Yabanlı köyü muhtarı Aydın Öksüzoğlu (62), evinin çatısında bulunan antendeki karları temizlemek isterken dengesini kaybederek, yaklaşık 4 metre yüksekten aşağıya düştü.

Öksüzoğlu'nun yakınları yaralanan muhtarın hastaneye ulaştırılması için ilçe özel idare müdürlüğüne başvurdu. Kapalı köy yolunun açılması için harekete geçen ekipler, 7 kilometrelik yolu 2 greyder ve 2 kepçe aracılığıyla 5 saatte ulaşıma açtı.

Köye giriş yolunun aşırı eğimli olması nedeniyle yaralı Öksüzoğlu, köye giren ciple evinden alınarak yolda bekleyen ambulansa konuldu. Öksüzoğlu, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muhtar Öksüzoğlu'nun oğlu Ali Öksüzoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye kaldırılan babasının bel bölgesinde kırık meydana geldiğini, omuriliğinde zarar bulunmadığını belirterek, babasının ameliyata alınacağını söyledi.

Öksüzoğlu, ''Kazayı ucuz atlattığımız için sevinçliyiz. Bu arada 5 saat boyunca aralıksız çalışan özel idareye ait greyder ve kepçe operatörlerine ve olayın sonuna kadar takipçisi olan Ağın Kaymakamı Nedim Akmeşe'ye sonsuz teşekkür ederim'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber