Üniversite kampusuna öğrenci taşıyan minibüs kül oldu/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Şubat 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale kent merkezinden üniversite kampusuna öğrenci taşıyan minibüs, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu bir anda alev alıp yanmaya başladı. İçinde bulunan öğrencilerin acil olarak boşaltıldığı minibüs kısa sürede kül oldu.

Kırıkkale Üniversitesi'ne öğrenci taşıyan Mahir Albayrak yönetimindeki 71 K 0019 plakalı minibüste Bağlarbaşı Mahallesinde yol üzerinde aniden dumanlar çıkmaya başladı. Bu sırada minibüste bulunan üniversiteli öğrenciler aracı hızla boşaltırken, alevler hızla yükselmeye başladı. Yangın mahalline Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri gelerek, minibüsü söndürmeye çalıştı. Bu arada trafik ve karakol ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik tedbiri alırken, yol güzergahı uzun süre trafiğe kapatıldı.

Yanan minibüsünü yangın söndürme aracı ile söndürmeye çalışan sürücü Mahir Albayrak, "Bir anda minibüsün motorundan çıkan dumanlarla birlikte üniversite öğrencilerinin hemen aracı boşaltmasını istedim. Minibüsümün içinde bulunan yangın söndürme cihazım kafi gelmedi. İtfaiyenin gelmesi ile birlikte yangın söndürüldü. Ama minibüsüm kül oldu. Allahdan can kaybı olmadı. Yangının, elektrik kontağından çıktığını sanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber