Erciyes Üniversitesi öğrencileri Bartın İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3. sınıf öğrencileri Bartın İl Özel İdaresi'ni ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama 3. sınıf öğrencileri, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökçen Kılınç ve Öğretim Görevlisi Dr. Methiye Gül Çöteli ile birlikte İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel iyileştirme Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Şehircilik Projesi dersi kapsamında dönem projesi çalışması olarak Bartın'ı seçen heyete başkanlık eden Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gökçen Kılınç, "Dersimiz kapsamında doğal, tarihi, kültürel güzelliklerin, bununla birlikte turizm çeşitliliğin zengin olduğu ve sektörel gelişimin yüksek olduğu bir çalışma alanı aradıklarını, bu tariflere en uygun ilin ise Bartın olduğunu, bu nedenlerle Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3. Sınıf Şehircilik Projesi dersi kapsamında yer alan dönem projesi için Bartın İlini seçtik" dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Deniz Göçmenoğlu, Harita Mühendisi Erdem Koç ve Şehir Plancısı İlker Sarıkaya tarafından gelen öğrencilere Bartın'ın tanıtımı, İl Özel İdaresinin Bartın için ortaya koymuş olduğu vizyonu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek faaliyetler ve yürütülen Bartın'ın gelişimini yönlendirecek planlama çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber