Emekli devletten tatil imkanı istiyor

Haber Giriş : 26 Mayıs 2005 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekliledir, bir kenara itildiklerini ve Terörist başı kadar kendilerine ilgi ve merhamet gösterilmediği siteminde bulunan Emekli Bir-Sen; devletten tatil imkanı tanımasını istedi.

Emekliler, devletten kendilerine sosyal tesislerde düşük ücretle tatil yapmaları imkanını sağlamasını istediler.

Emekli olduktan sonra işe yaramaz bir nesne gibi bir kenara itildiklerini ve Sosyal faaliyetlerden tamamen uzak bırakıldıkları sitemini yapan, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş, yönetim kurulu ile aldığı kararla ilgili kuruluşlara müracaat edeceklerini bildirdiler.

Devletin kendilerine terörist başı kadar ilgi ve merhamet göstermediklerini vurgulayan Başkan İsrafil odabaşı Haber7'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi. ?Devlet eğer emeklilere işe yaramaz gözü ile bakacaksa ,o zaman bir karar da çıkarsın ?Yaşamdan bıktıkları zaman, isteme bağlı ölüm gerçekleştirilebilir' diye.

Bizde seçimimizi yaparız. Biz bu Devlete ve millete açlıklara-susuzluklara göğüs gererek hizmet ettik. Mükafatımız bir tarafa itilmek mi olacaktı. Sosyal faaliyetimiz, yoksulluktan tamamen bitti. Devlet baba bari son günlerimiz de bizlere Devletin Sosyal tesislerinde düşük ücretle tatil yapma imkanları sağlasın. Bunu vermekle Devletin bütçesi çökmez. Karar aldık, ilgili kuruluşlara bunun için müracaat edeceğiz. Sayın Başbakanın da bo konu ile ilgilenmesi çağrısında bulunuyoruz?

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber