Eskişehir emniyetinden 'Zafer' operasyonu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan 'Zafer' operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru: 43 eve eş zamanlı operasyon yapıldı"

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürlü Naci Kuru'nun yönettiği operasyonda, Emniyet Müdürlüğüne bağlı şubeler sabah 04:30'da Aydıner Ek Binası şubesinden çıkarak operasyonun yapılacağı mahallelere gittiler. Operasyonda mahalle giriş ve çıkışları Çevik Kuvvet polisleri ile tutuldu.

Zafer, Şarhöyük, Tunalı, Fatih ve Işık Mahallelerinde sabah saatlerinde belirlenen 43 eve eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda kapılar balyoz ve koçbaşı ile kırıldı. Evlere giren polisler, evlerde bulunan şahısları gözaltına alırken, evlerin her bölümünü diidk didik aradılar. Operasyona katılan Narkotik Köpeği Alfa, şüpheliler tarafından saklandığı iddia edilen uyuşturcu maddelerini buldu.

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru yapılan operasyon ile ilgili şunları söyledi: "Bu sabah yaptığımız operasyonda 43 hedef evimiz vardı. Bu hedefler ilimizdeki Zafer, Şarhöyük, Tunalı, Işık ve Fatih Mahallelerini kapsayacak şekilde evlere saat 5:00'de girildi. Detaylı aramalar yapılıyor. Operasyonumuz uyuşturucu maksatlı bir operasyon. 6 ay süren teknik çalışma sonucunda gerekli hazırlık yapıldı. Bu sabah 3 müdür yardımcısının sevk idaresinde 90 ekimizle 500 polisimiz görev aldı. Herhangi bir olumsuzluk yok. Hedeflerimizde çalışmalar uygun şekilde devam ediyor. Hedeflediğimizlerden 3'te 2'ni aldık" dedi.

Operasyon daçok sayıda şüphelinin ve çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber