SAÜ Rektörü Elmas: Bilimsel araştırmalara ciddi kaynak ayırdık

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, bilimsel araştırma, Ar-Ge çalışmaları ve yurtdışı bilimsel çalışmaları için ciddi bir finansal kaynak ayırdıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde araştırma görevlileriyle gerçekleştirilen toplantıda konuşan Elmas, üniversitenin geleceğinin belirlenmesinde en önemli görevin araştırma görevlilerine düştüğünü ifade etti. Araştırma görevlilerine kendilerini çok iyi yetiştirmeleri konusunda tavsiyede bulunan Elmas, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Üniversitenin uluslararası işbirliği yolunda hızlı bir mesafe kaydettiğini anlatan Elmas, "Bilimsel araştırma, Ar-Ge çalışmaları ve yurtdışı bilimsel çalışmaları için ciddi bir finansal kaynak ayırdık. Yurt dışında, eğitim konusunda önde gelen üniversiteleri görün ve incelemeler yapın? çağrısında bulundu.

Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Fatih Üstel'in de katıldığı toplantıda Rektör Elmas, araştırma görevlilerinin istek ve önerilerini dinledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber