Silahını temizlerken hayatını kaybeden astsubay yağmurla uğurlandı

İstanbul'da silahını temizlerken silahın ateş almasıyla hayatını kaybeden Astsubay Rıdvan Tuna, İzmir'de sağanak yağmur altında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Çekmeköy Hava Kuvvetleri'nde görevli olan ve evinde silahını temizlerken aniden silahın ateş almasıyla yaralanan Astsubay Rıdvan Tuna, Ümraniye Devlet Hastanesi'nde 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Astsubayın cenazesi İzmir'de baba evine getirildiği sırada emekli polis olan baba Mehmet Turhan Tuna fenalaştı. Kardeşinin cenazesine dokunduktan sonra baygınlık geçiren şehidin 20 yaşındaki kız kardeşi Reyhan Gültekin'e ise sağlık ekipleri müdahale etti. Epilepsi hastalığından dolayı fenalaşan Rehan Gültekin, Yeşilyurt Devlet Hastanesine kaldırıldı.Astsubay Tuna'nın cenazesi, daha sonra Türk bayrakları eşliğinde camiye götürüldü. Emekli polis, son kez tabuta sarılarak oğluna veda etti. Sağanak yağmur altında kılınan cenaze namazı sırasında polisler ve tabutun başında bekleyen askerler sırılsıklam oldu. Astsubay Tuna, kılınan cenaze namazının ardından Sarnıç Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber