Isparta'nın 'yalaka haber' sitesi

Isparta'da adı oldukça ilginç bir haber sitesi yayına başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 14:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 yerel gazete, bir televizyon kanalı ve 50'ye yakın haber sitesinin bulunduğu Isparta'da, ilginç bir haber sitesi yayın hayatına başladı. Kim tarafından kurulduğu bilinmeyen internet sitesi, 'yalaka32.com' adıyla kişi ve kurumları öven haberlerle dikkat çekiyor. Site, kısa bir süre önce yayın hayatına girmesine rağmen tıklanma rekorları kırıyor.

'Isparta'nın en yalaka sitesi' sloganıyla haber veren sitede İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner'e telefonla ulaşılamamasını eleştiren gazetecilere karşı 'Böyle iftira olmaz'' başlığıyla Caner'i öven, Isparta'nın LGS'de ilk 10 il arasında yer alması nedeniyle Vali Memduh Oğuz'a teşekkürlerin iletildiği içerikler bulunuyor. Isparta Belediyesi, sosyal belediyecilikte lider olarak gösteriliyor.

OLAYLARA BARDAĞIN DOLU TARAFINDAN BAKILIYOR

Isparta'da, yerel basın mensupları böyle bir sitenin yayın hayatına başlamasının mizah açısından olumlu olduğu görüşünü savunuyor.

Akdeniz Gazetesi Sorumlu Müdürü Soner Toros, Yalaka32. com adlı site, her zaman eleştirel bakış sergileyen medyanın daha mizahi daha rahatlatıcı, insanların biraz olsun gülmesi daha sempatik bir havanını oluşması açısından fayda sağlayacağını belirterek "Olaylara bardağın dolu tarafından bakan bir anlayış sergilenmiş. Kinayeli yapılmış eleştirilerde yer olacaktır diye düşünüyorum. Bu siteyi kuranları, düşünenleri kutluyorum" dedi.

GERÇEKTEN YALAKA BİR SİTE

Isparta Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa ise bu siteyi incelediğini belirterek şunları söyledi: "Gerçekten de yalaka bir site. Ama güzel hazırlanmış. İnsanları güldürmek için yapılmış. Gerçekleri yazdığımızda bize cephe alınıyor. Mahkemelik oluyoruz. Bunu mecazi olarak anlamaları gerektiğini düşünüyorum"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber