Samsun'un YGS birincileri Sakarya'dan çıktı

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda 6 puan türünün tamamında Samsun il birincilerini Sakarya Dershaneleri çıkardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk 100 derecenin içerisinde beş öğrencisi ile değişik puan türlerinde 22 dereceyi elde etmeyi başaran Sakarya Dershanesi, Samsun adına önemli bir başarıya imza attı. Sakarya Dershanesi Müdürü Hasan Çağlayan, ?Kaliteli doküman ve yayın desteği, branşında uzman öğretmenleri, eğitime elverişli fiziki şartları ve öğrenci-veli motivasyonu sağlayacak rehberlik sistemi ile dershanelerimiz büyük bir başarıya imza atmıştır.? dedi.

Bir milyon 837 bin 737 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 2012 YGS sınavı sonuçları açıklandı. Sınava giren öğrencilerin yanı sıra velileri ve öğretmenlerinin merakla beklediği sınav sonucuna göre tüm puan türlerinde Samsun 1. leri yine Sakarya Dershaneleri'nden çıktı. Ayrıca Türkiye genelinde ilk 100'deki derecelerden 22 sinin Sakarya Dershanelerinden olması başta öğrenciler olmak üzere ailelerin, okulların ve dershanelerindeki öğretmenlerine büyük sevinç yaşattı. Öğrencilerinin aldıkları başarıların tesadüf olmadığını belirten Hasan Çağlayan, ?Dershanelerimiz yıllardır uyguladığı özgün ve etkin Eğitim-Öğretim programlarıyla bireysel ve kitlesel başarının değişmeyen adresi oldu. Bu yıl da elde ettiği Samsun ve Türkiye geneli başarılar Samsunumuzun haklı gururu olmuştur.? diye konuştu.

Eğitimi, her türlü ticari kaygıdan uzak bir anlayışla bireyi esas alan kişiye özel etkin eğitim modelleriyle verdiklerini belirten Çağlayan, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

Çağlayan, ilk 100'e girme başarısı gösteren Muhammed Emin İmamoğlu, Beyza Nur Mert, İbrahim Yahya Çakır, Ömür Yaşar Bilgin ve Mahmut Can Soydan'ı kutlayarak, ?Bu üstün başarılarından dolayı başta ailelerini, Milli Eğitim camiamızı, okul-dershane idareci ve öğretmenlerini tebrik eder ve LYS sınavında ideallerindeki üniversiteyi kazanacak puanları almalarını dileriz.? temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber