İlköğretim öğrencisi, il milli eğitim müdürlüğü makamını devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 92. yıl dönümü kapsamında il milli eğitim müdürlüğü makamına oturan İlköğretim öğrencisi Yeliz Kandemir, "Bu koltukta oturmak zormuş, o da hiç boş kalmıyor." diyerek görevin zorluğunu dile getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, düzenlenen temsili devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, 23 Nisan'ın, sadece Millî Egemenlik Bayramı olarak değil, aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanmasının da şüphesiz özel bir anlamı olduğunu ifade etti. Cora, "Bu, milletimizin ve Atatürk'ün siz çocuklara verdiği önemin, inancının ve güveninin en önemli göstergesidir. Bizden sonra bu koltuklarda sizlerin olacağını düşünmekten gurur duyuyorum. Sizlerin azimli ve kararlı çalışmalarınızla birlikte, yarınlarımız bugünden çok daha iyi olacaktır.? diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunu Dr. Mustafa Cora'dan devralan, Canik Yavuz Selim İÖO öğrencisi Yeliz Kandemir ise Samsun'un eğitim durumu ile ilgili genel bir bilgi aldı. Daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i arayan Kandemir, ?İlimizde eğitim öğretime yaptığınız katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederim. Öğretmen kökenli olmanızı eğitim camiası için bir şans olarak görüyorum. Okullarımızın iyileştirilmesi ve sosyal alan çalışmalarınızın artarak devamını bekliyorum. Ayrıca, Canik Yavuz Selim İÖO çok amaçlı salonunun düzenlenmesi için sizden söz istiyorum.? şeklinde konuştu.

Kandemir, ayrıca, Dr. Cora'ya, "Bu koltukta oturmak gerçekten zormuş. O da hiç boş kalmıyor ve çok yoğun. Size ve tüm yöneticilerimize kolaylıklar diliyorum." diye ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunu Dr. Mustafa Cora, ayrıca, genç minik İl Milli Eğitim Müdürü Yeliz Kandemir'e görevinde başarılar diledi. Eğitimin her şeyin önünde geldiğini, olabildiğince her eğitim kurumuna desteklerin devam edeceğini belirten Cora, çok amaçlı salona da yardımcı olacaklarını ifade etti. Mustafa Cora, şimdiden bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladığını belirtti. Dr. Cora, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber