Uyuşturucu bağımlısı genç, ailesini tartakladı

Kütahya'da uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Yasin Karagöz (29), önce eşini daha sonra da anne ve babasını tartakladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis, madde bağımlısı genci babasının boğazını sıkarken gözaltına aldı.

Meydan Mahallesi Çakır Sokak'tan 155 Polis İmdat İhbar hattına yapılan ihbarın ardından bir eve giden polis, 2 kadının dışarıda olduğunu gördü. İhbarcı kadının eşinin kayınpederini darp ettiğini söylemesinin ardından eve giderek Yasin Kocagöz'ü (29) güçlükle yatıştırdı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin yardımı ile Kocagöz, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası Acil Servis bölümüne götürüldü. Burada alınan sağlık raporunun ardından Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'ne götürülen Kocagöz'ün, daha önce de evinde bulunan saksılarda hint keneviri yetiştirdiği, babasının şikayetinin ardından gözaltına alındığı, ancak denetimli serbestlikle salıverildiği öğrenildi.

Eşi Hülya, annesi Zeliha ve babası Mehmet Emin Kocagöz de karakolda verdikleri ifadede Yasin Kocagöz'den şikayetçi olduklarını söyledi.

Kocagöz'ün, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde kendi isteği ile tedavi gördüğü, ancak 3. günde hastane yetkililerinden gizlice kaçtığı ve evine döndüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber