Türk Yıldızları 21 Ekim'de Ölüdeniz'de gösteri yapacak

Türk Yıldızları, 21 Ekim 2012 tarihinde yapılacak olan Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'ne katılmak üzere Muğla'nın Fethiye ilçesine geliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Festival kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluşunun 100. yılı sebebiyle kurulan Türksolo da gösteri yapacak.

Dünyanın sayılı yamaç paraşütü ve paragliding merkezlerinden olan Ölüdeniz, Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'ne 13. kez ev sahipliği yapacak. Her yıl 400 civarında profesyonel pilotu ağırlayan festival, 19-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Pilotların akrobasi gösterileri ile renklenecek festivale bu yıl Türk Yıldızları da katılıyor. 21 Ekim'de Fethiye'ye gelecek olan Türk Yıldızları'na Türksolo ekibi de eşlik edecek.

Ölüdeniz'i dünyaya tanıtmak için çalıştıklarını söyleyen Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, bu yolda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Düzenlenen festivallerle Ölüdeniz'i hava oyunlarının merkezi haline getirdiklerini ifade eden Yılmaz, "19-23 Ekim tarihlerinde Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'ni 13'ncü kez gerçekleştiriyoruz. Festival kapsamında çeşitli sürprizlerimiz olacak. Dünyaca ünlü pilotlarımızı gökyüzünde izleme fırsatı bulacak olan vatandaşlarımız Türk Yıldızları'nın nefes kesen gösterilerine tanıklık edecekler. Bununla birlikte 27 Mayıs tarihinde Hedefe İnme Yamaç Paraşütü yarışması düzenliyoruz. Yerli ve yabancı 80 pilotla sınırlandırdığımız yarışmalarımız 3 gün boyunca devam edecek." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber