23 Nisan kutlamasından dönen eşini öldürdü

Küçükçekmece'de, 8 yaşındaki çocuğunun katıldığı 23 Nisan törenlerini izledikten sonra evine dönen kadın, 4 aydır ayrı yaşadığı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sabah saatlerinde Cennet Mahallesi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği için gözaltına alınan ancak ifadesinden sonra savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlı Mehmet İ., törenin yapıldığı okulun önüne geldi. Eşiy Ayşe İnci (34) ile bir süre tartışan Mehmet İ., bıçağını çıkararak kadını bıçaklamaya başladı.Kanlar içinde kalan Ayşe İnci, çevreden yetişenler tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ayşe İnci'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olaydan sonra kaçan Mehmet İ. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak göz altına alındı.

Olayla ilgili yapılan araştırmada, Mehmet İ.'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle 4 aydır eşiyle ayrı yaşadığı ortaya çıktı. Baba evine dönen eşiyle barışmak için sürekli telefon ettiği öğrenilen Mehmet İ.'nin, bir hafta önce, eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Eşi Ayşe İnci'nin şikayeti üzerine yakalanan Mehmet İ.'nin karakolda ifadesinin alındığı daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Zanlı Mehmet İ.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü ve burada sorgulanacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber