Bitlis Sanayici ve İşadamları Derneği'nden eğitim kurumuna saldırıya tepki

Bitlis Sanayici ve İşadamları Derneği (BİSİAD) Başkanı Ayetullah Şimşek, Cizre FEM Dershanesi'ne yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİSİAD Başkanı Ayetullah Şimşek, konu ile ilgi yaptığı açıklamada, bölgenin kanayan yarasının eğitimsizlik olduğunu ifade ederek, "Bu eksikliği gidermeye çalışan eğitim kurumlarının bu şekil provokatif saldırılara maruz kalması halkımızı derinden üzmüştür. Bu olayların gerçekleşmesi eğitime gönül vermiş kurumları caydıramayacaktır." dedi.

Bölge halkı olarak bu eğitim eksikliğini gidermeye çalışan kurumların her zaman yanında olacaklarını belirten Şimşek, şunları ifade etti: "Bölgenin cahil kalması için eğitim kurumlarına yapılan bu saldırılar hedeflerine ulaşmayacaktır. Bitlis Sanayici ve İşadamları Derneği olarak bölgemizde huzur ve barış ortamının sağlanabilmesi adına herkesin bu tür olayların karşısında durmasını temenni ediyoruz. Ayrıca, yeni çıkan teşvik yasasının hemen ardından bu olayların yaşanması da düşündürücüdür. Zira bu tür eylemler, yatırım yapmak isteyen iş adamlarımızı vazgeçirmeye yöneliktir. İş adamlarımızın provokatif eylemlere prim vermemeleri gerekmektedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber