Cizre'deki silahlı saldırı

Cizre'deki dershane saldırısında yaralanan dershane bekçisi olay anını anlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre'de 21 Nisan gecesinde geç saatlerde kadın çarşafı giyen ve kimliği belirsiz bir kişi tarafından bekçiliğini yaptığı dershanenin silahla taranması sonucu yaralanan 36 Yaşındaki Muhammed Akyol, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olup, Nur Mahallesi'ndeki evinde dinlenmeye başladı. Yaşanan olayda sağ omzuna bir merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Muhammed Akyol, kendisini evinde ziyaret eden gazetecilere olay anını anlattı.

Akyol, "Dershanenin yakınında bir düğün vardı ve çok kalabalıktı. Ben de dershanenin bitişiğindeki merdivende oturuyordum. Bir anda silah seslerinin geldiğini duydum ve hemen ayağa kalktım. Ayağa kalktığımda çarşaflı birinin orda olduğunu gördüm ancak tahmin etmedim gelip dershaneye ateş açacaklarını. Ayağa kalkmamla birlikte çarşaflı kişi kaçtı ve bir anda bir merminin bana isabet ettiğini hissettikten sonra kendimi yerde buldum" dedi. Saldırı anında sokağın karanlıkta değil, aydınlık olduğunu ifade

eden Akyol, "Saldırganla birlikte başka kimseyi görmedim ve sadece çarşaflı kişinin kaçtığını gördüm. Dershaneyi taradığını göremedim. Yaralandıktan sonraki süreci hiç hatırlamıyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Akyol'u vatandaşlar ve yakınları evinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber