Bahçeli: Terör için 5 maddelik çıkış yolu vardır/ Video

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Nisan 2012 11:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Bu ibretlik vaka AKP'nin sağlık politikalarının eserinin hazin bir örneğidir. Taşıdığı milletvekili görevini içine sindiremeyen bu çürümüş şahsın, sadece mesleğini yapan bir kardeşimize el kaldırmasının, karşılıksız bırakılmamasını temenni ediyorum. Bu olay kimi zaman polise tokat atan, kimi zaman da doktora saldıran bu zihniyetin geçim kaynağının ne olduğunu açıkça göstermiştir. TBMM bu saldırıya duyarsız kalmamalıdır.

SAĞLIK ALANINDA PROBLEMLER

İşini bir diğer boyutunda AKP'nin iftiharla politikasını yaptığı sağlık alanındaki problemler vardır. Sanal başarı hikayeleri doktor hasta ilişkisini zedelemiştir.

Sorunlar büyüyünce AKP hükümetinin iki de bir doktorları hedef gösteren aradan sıyrılması uyanıklığı, tam gün yasası etrafındaki sinsilikleri sorunların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bugün doktorlar, hemşireler ve sağlık teknisyenleri huzursuz ve mutsuzdur. AKP ise hastaneleri satmanın peşindedir.

Bu kafa yapısına hastaların şikayetleri doktorlardan dolayıdır, yanlış tedaviden kaynaklanmaktadır. AKP hükümeti milletimizin sağlığıyla oynamaktadır. Bakan, çirkine güzel elbise giydirmenin derdindedir. Başbakan Erdoğan ısrarla, bizim bir türlü göremediğimiz gelişmelerden bahsetmektedir.

5 MADDELİK ÇIKIŞ YOLU

Ne derse desin biz peşmerge küstahlığını fazlasıyla biliyoruz. Terör için 5 maddelik çıkış yolu vardır.

1- PKK terörüyle Kürt kökenli kardeşlerimizi ayrı tutacak bir politika uygulanmalıdır.

2- AKP hükümeti yıkım projesinden vazgeçmelidir.

3- PKK militanları terör eylemlerine son vermelidir.

4- Örgüt ele başları da dahil tüm militan kadro silahlarıyla dağdan inip teslim olmalıdır.

5- Bunlar Türk adaletinin kendileri hakkında vereceği hükme katlanmalıdır.

Dikkatimizi çeken asil noktalardan birisi de peşmerge ağzının Başbakan Erdoğan'ın PKK'ya yönelik sarf ettiği ?silahı bırakırsa operasyon durur' sözleriyle paralellik oluşturulmasıdır. Bu mesajda gizli mesaj vardır.

PKK terörünün saldırıları durmamakta, vatan evlatlarımız adice şehit edilmektedir. Son zamanlarda üç askerimizin Uludere'de, iki askerimizin Amasya'da, bir askerimizin Hakkari'de şehit olmasıyla analar bir kez daha ağlamıştır.

Başbakan Erdoğan taviz verdikçe bölücü caniler ölüm saçmaktadır. Başbakan'ın terör maşalarına karşı, silahı bırakırsınız masaya gelirsiniz sözlerinin üzerinden de fazla geçmemiştir. Bu çağrının ardından İmralı canisine boyun eğilmiş, Habur rezaleti yaşanmış, Avrupa'da katillerle el sıkışılmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber