Fiziksel engelli 30 genç eserlerini sergiledi

Akhisar İlçesi'nde Avrupa Birliği Projeleri kapsamında oluşturulan AkhisART isimli gençlik grubu, 3 ay süresince fiziksel engelli ve sosyo-ekonomik durumu düşük 30 gence kurs verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 08:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ve Belediye Başkanı Salih Hızlı tarafından açılan sergide, kursiyerlerin yaptıkları kara kalem ve sedef katma eserleri görücüye çıktı. Sergi açılışında konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, tüm hünerlerini sergileyen kursiyerleri gösterdikleri çabadan dolayı tebrik etti, kursa destek veren Akhisar Belediyesi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Proje Koordinatör ve koçu Özlem Akagündüz, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: "Akhisar Kaymakamlığı, Avrupa Birliği Birimi desteği ile hazırlanan Akhisar Gençlik grubunun, Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi adına hazırladığı gençlik projesidir. Projemizin adı 'gel ve bize katıl' gençlik projesidir. Bu projemizde 3 ay boyunca 15-30 yaş arası fiziksel engelli gençlere ve sosyo-ekonomik durumu düşük 30 gencimize sedef katma ve kalem işi eğitimi verildi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber