Konyaaltı Belediyesi 118 işçinin yevmiyesine zam yaptı

Antalya Konyaaltı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 2 yıl süreyle geçerli olacak ?Toplu İş Sözleşmesi' imzalandı. 118 işçiyi kapsayan sözleşme sonrasında en düşük maaş bin 850 TL oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye bünyesinde çalışan 118 işçiye eğitim durumlarına göre yevmiyelerinde artış yapan sözleşme için Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Yurdakul, "Emeğe ve işçiye saygısı olan işverenlerle, belediyelerle toplu iş sözleşmesini masa başında bitirebiliyoruz. Konyaaltı Belediyesi ile imzalanan sözleşme de, masa başında karşılıklı her konuda anlaşarak, fikir birliğine varılarak imzalandı." dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ilçeye hep beraber hizmet etmeyi amaçladığını söyledi. İmza töreninin ardından davul zurna eşliğinde halay çekildi.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılan törene Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Barış ile belediye personeli ve işçiler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber