Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi'den faks eylemi

Öğretmen ve Öğretim elemanının ek ödeme mağduriyetinin giderilmesini isteyen Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi üyeleri faks göndererek taleplerini dile getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmen ve Öğretim elemanının ek ödeme mağduriyetinin giderilmesini isteyen Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi üyeleri faks göndererek taleplerini dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abrurrahim Şenocak ve sendika yöneticileri ile üyeleri PTT'den toplu faks gönderme eylemi yaparak, ek ödeme alamayan öğretmenlerin kamuda en düşük ücretleri alması açısından memnuniyetsizliklerine dikkati çektiler. Şenocak, yaptığı konuşmada, "Ek ödeme taleplerimizin toplu sözleşme masasında değerlendirmeye alınması için Ankara'ya toplu faks gönderiyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Ekonomi Bakanı Ali Babacan'a, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'e ve Milletvekillerine faks yollayarak öğretmen ve öğretim elemanlarımızın mağduriyetlerine son verilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Eylemin 81 ilde aynı günde yapıldığını anlatan Abdurrahim Şenocak, geçen hafta da Türkiye genelinde toplu sözleşme masasına ilişkin taleplerini açıklayarak 4/C'li personel, hizmetli, memur, şef, şube müdürü, denetmen, uzman, sayman, teknisyen, şoför ve kütüphaneci, kısacası tüm eğitim çalışanları adına eylemde olduklarını hatırlattı.

Bu hafta ise, ek ödeme mağduru öğretmen ve öğretim elemanları için alanlarda olduklarını belirten Şenocak, taleplerine olumlu yanıt alıncaya kadar hukuki çerçevedeki eylemlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber