'Akıllı Dokunuş' Yüreğir'de

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin "Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamında Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Yüreğir ilçesindeki çalışmaları devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüreğir ilçesi Tahsilli ve Dervişler mahallelerindeki kavşak ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ederken mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz sayesinde hizmet aldıklarını vurguladılar.

"Hizmetleri nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a 50 bin kişi adına teşekkür ediyorum" diyen Tahsilli Mahallesi Muhtarı Resul Berk, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yıllardır ihmal edilen mahallemiz Zihni Başkan sayesinde hizmete doydu. Mahallemiz mezbelelikten kurtuldu. Bugüne kadar kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapılmamıştı. Mahalle halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Kavşağın yapılması dolayısıyla da teşekkür ediyorum. Buranın açılması Yaşar Doğu Caddesi'ndeki 200 esnafın kurtulmasına neden oldu. Özellikle yapılan kaldırımlar takdire şayandır. Yaşlılarımız ve engellilerimiz buralarda yürüyemiyordu. Bu hizmetinden dolayı da başkanımız sayın Aldırmaz'a şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum."

Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi Muhtarı Hacı Demiray da, mahallelerine verdiği hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber